Bestair Sweden
bestair-sweden-header-japan.jpg

60 år av HVAC innovation

Japansk teknik är synonymt med kvalitet och innovation.

 

Skapa en bättre morgondag

 

Panasonic drivs av mottot “Ett bättre liv, en bättre värld” och har fokuserat på att förbättra både sina kunder liv och världen i stort genom att sätta människan först.

 
 

 

Panasonic luftvärmepumpar innehåller gasen R32

Med tanke på det enorma antalet luftvärmepumpar som används och installeras, gör den typen av gas som Panasonic använder stor skillnad. Användningen av gasen R32 i Panasonic luftvärmepumpar innebär en högre effektivitet, större energibesparingar, ingen påverkan på ozonskiktet och 75% mindre påverkan på den globala uppvärmningen. Övergången till R32 är en del av Panasonics övergripande strategi för att minska koldioxidens påverkan på miljön.

 
 
bestair-content-panasonic-philosophy.jpg

Panasonics Filosofi

"Vi tar vårt ansvar i branschen och kommer i vår affärsverksamhet att ägna oss åt att bidra till såväl samhällets framsteg och utveckling som människors välbefinnande. Och därigenom kommer vi bidra till att förbättra livskvaliteten över hela världen." Detta är Panasonics grundläggande verksamhetsmål, formulerat 1929, av bolagets grundare Konosuke Matsushita.
Denna grundidé har resulterat i ett av de mest hållbarhetsmedvetna industriföretagen.

bestair-content-panasonic-60.jpg

Vi sammarbetar med innovatörer

I mer än 100 är har Panasonic varit engagerade i att skapa tekniska lösningar som genererar värde och nytta för sina användare. För sex decennier sedan satsade företaget på att producera de bästa uppvärmnings- och kyllösningarna. Konstant innovation sedan dess har resulterat i många banbrytande teknologier och våra specialister är säkra på att Panasonics värmepumpar är de bästa i världen.